home
Wie zijn wij
Pups geboren
Trimsalon
Vers Vlees Voeding
handling
Joycelien
Onze engelse cockers
Onze Carpatins
de andere dieren
in Herinnering
links
Gastenboek
ContactformulierOnze dochter Joycelien doet aan juniorhandling een wedstrijd voor de jeugd welke op alle grote cac en cacib shows in binnen- en buitenland wordt georganiseerd. Alleen in eigen land kan men zich plaatsen voor de finale. In nederland is dat dus de winnershow in amsterdam. Tevens showt ze ook honden in de gewone show ring.  Niet alleen onze eigen honden maar ook die van anderen. Dit is te volgen onder het kopje Joycelien en bij onze eigen honden.

Haar ticket voor het NK juniorhandling 20112 heeft Joycelien al weer verdient op de show in Eindhoven de eerste van het jaar 2012.

Indien u belangstelling heeft om joycelien u hond uit te laten brengen kunt u contact met ons op nemen via het contact formulier.

 

Op het eerste handling event georganiseerd in nederland in Zwolle. Daar heeft ze de eerste plaats behaalt in haar klasse..

Hartstikke goed op naar de volgende.

joycelien juniorhandling nsc.jpg
joycelien 1 ste plaats op de kampioensclubmatch van de NSC. Showt hier een eenkleur engelse cocker Sir Jackson vom Schledorn. Met dank aan Mildred Ockers
joycelien juniorhandling arnhem.jpg
Tijdens de juniorhandling op de show in Arnhem een keurige 2de plaats behaald met een ierse Wolfshond
joycelien en rossi.jpg
Op het jubileum event van Kynospirit. Joycelien met Rossi (een Barsoi) tussen de professionals een keurige 3de plaats weten te bemachtigen.
Met dank aan Inge Fakkert voor het lenen van Rossi.
DSC_0024 (1).JPG
Op de show in Leiden tijdens de juniorhandling. Met Sisca de Barbet een keurige 4de plaats behaald.
Met dank aan Kennel "Quaciƫndas " van Greet Romeijn.
      Verder
Jefasha
e.j.sluis@kpnplanet.nl