home
Wie zijn wij
Pups geboren
Trimsalon
Vers Vlees Voeding
handling
Joycelien
Onze engelse cockers
Onze Carpatins
de andere dieren
in Herinnering
links
Gastenboek
ContactformulierOnze dochter Joycelien doet aan juniorhandling een wedstrijd voor de jeugd welke op alle grote cac en cacib shows in binnen- en buitenland wordt georganiseerd. Alleen in eigen land kan men zich plaatsen voor de finale. In nederland is dat dus de winnershow in amsterdam. Tevens showt ze ook honden in de gewone show ring.  Niet alleen onze eigen honden maar ook die van anderen. Dit is te volgen onder het kopje Joycelien en bij onze eigen honden.

Haar ticket voor het NK juniorhandling 20112 heeft Joycelien al weer verdient op de show in Eindhoven de eerste van het jaar 2012.

Indien u belangstelling heeft om joycelien u hond uit te laten brengen kunt u contact met ons op nemen via het contact formulier.

 

Op het eerste handling event georganiseerd in nederland in Zwolle. Daar heeft ze de eerste plaats behaalt in haar klasse..

Hartstikke goed op naar de volgende.

DSC_0072.JPG
Op de hondenshow in groningen tijdens de juniorhandling met Anik haar eigen Engelse Cocker Spaniel. Vandaag geselekteerd en een keurige 2de plaats behaald.
DSC_0024.JPG
Op de hondenshow in groningen tijdens de juniorhandling met Nikki een saluki helaas vandaag niet geselekteerd.
DSC_0028 (1).JPG
Joycelien met Ti Amo Made in Austria tijdens de juniorhandling in Eindhoven. Een keurige 1ste plaats behaald. En een ticket voor de winner het NK juniorhandling. Met dank aan keurmeester Sarina van der Meeren.
DSC_0017.JPG
Joycelien op de show in Eindhoven in de juniorhandling met Ti Amo Made in Austia. Met dank aan de Quaondy's Kennel van Mildred Ockers.
Terug       Verder
Jefasha
e.j.sluis@kpnplanet.nl